Eilen sunnuntaina ajttelin käydä Trekillä tekemässä pienen testilenkin. Pyörässä on vääränlainen eturatas, joten se hiukan paukkuu ajettaessa.
432973.jpg

Lenkin aluksi palautin Makuuniin dvd:n ja sitten lähdin ajamaan kohti Noljakkaa. Pyörä tuntui hyvältä ja vauhtiakin sai mukavasti vaikka alla on nasta renkaat ja välitys 32/16. Hiukan outoa oli ajaa matalan kanttarin yli normaalisti. Eli turhia ei kevennelty. Kohti Noljakkaa oli tarkoitus ajaa urhelukentän ja areenan ohi. Areenalle menevän tien ylityksessä jouduin jarruttamaan, koska tietä ajoi joku ihan reipasta vauhtia, eikä hän turhaan muuta liikennettä seurannut. Törttöilevästä autoilijasta ärsyyntyneenä nousin putkelle polkemaan ja hyvinhän se taas kiihtyi.

Sitten kuului poks! ja polkaisin tyhjää! Samantien hyökkäsin tangon yli kohti hiekoitettua asfalttia. Saavutin afaltin kämmen edellä ja matka jatkui kyljelleen liukuen. Pyörä jäi hidastelemaan minun taakse. Lopulta vauhti pysähtyi ja totesin, että tais ketjut katketa. Pikku hiljaa keräilin itseni ylös ja aloin tarkastelemaan vahinkoja. Paikan päällä totesin, että rikki meni uusi satula, hanskat, toinen tuppi, jarrukahva, takki ja se ketju. Talutin pyörän kotiin ja sisällä totesin muut vahingot, joita oli paita, polvi ja kyynärpää.
460643.jpg
Polvi

460644.jpg
Kyynärpää

Onneksi oli vielä reilusti vaatetta päällä. Kesällä samanlainen kaatuminen, niin verjnuarmuja ois neliön verran kehossa. Vauhtia oli kuitenkin n. 30 km/h, asfaltti tuli vastaan. Ketjut menee kyllä lähes uusina huuto.nettiin myyntiin...prkl..