...ei onnistu edelleenkään....

Sunnuntai-aamun lenkki tuli kuitenkin ajettua ja siinä vaiheessa, kun laitto kartan taskuun, ni alko polkuakin löytymään. Ajelin Onttolan läpi Pärnävaaran latupohjille ja niitähän riitti... Siellä tipuin niin noppeesti kartalta useampaan kertaan, että totesin, jotta ajan nyt johonkin suuntaan ja toivon parasta siinä vaiheessa, kun pitää lähteä kotiin päin. Pari hauskaa polkua löyty, mitkä pitää käydä uudemman kerran ajamassa ja niitten lisäks löyty ilmeisesti moottoripyörille tarkoitettu enduro-reitti. Sekin pitää käydä pyörällä ajamassa, kuhan on taas aikaa lähteä seikkailmaan :-)

Pari kuvaakin kerkesin ottaa tällä kertaa. Parhaimmilla pätkillä ei viittiny pysähtyä, ku tuli kartanlukutaukoja muutenkin riittävästi >:-(

Tässäpä heti ensimmäinen väärä risteys.
668073.jpg

Villisikoja... harmi ku meni puhelinta kaivaessa sen verran aikaa, että lähempää ei viittiny käydä ottamassa kuvaa. Meinasivat jo hermostuu :-)
668074.jpg

Päivän saldoks tuli lopulta 52,5 km. Ajoaika oli 2h35min ja taukoihin meni reilu parikymmentä minuuttia eli pyöreesti 3h tuli sunnuntai-aamulle reippailua.