No niin. Viikko sitten oli se kesän päätavoitteen suorittamisajankohta. Voi sanoa, että kohtuullisesti meni, koska aika ja sijoitus parani, mutta toisaalta nyt olin maaliin tullessa olin ihan puhki. Muut "tiimiläiset" jäi sentään vielä taakse :-)

Pelipaikalle saavuttiin jo perjantaina iltapäivästä ja pyöränhuolto, spekuulaatiot kisasta ja tankkaus oli illan teemoja.
719520.jpg

Aamulla putos sitten ensimmäinen pois kisasta. Tankkaukseen oli ilmeisesti käytetty vääriä aineita, koska kone alkoi käymään epätasaisesti.
719522.jpg

No kolme kuskia lähti sitten puol kymmenen aikaan polkemaan 60 km:ä. Alusta asti jokainen ajoi omaa ajoaan, mikä oli varmasti jokaisen lopputuloksen kannalta paras vaihtoehto. Oma vauhti oli alussa aika reipasta; ohitettettavia oli koko ajan Kinahmin ensimmäiseen nousuun saakka. Kovasta alkuvauhdista oli se hyöty, että jo ennen ensimmäistä huolto sai singletrack osuudet ajaa melko rauhassa, edessä menivät vähintään omaa vauhtia ja takana lähietäisyydellä ei ollut yleensä ketään.

Ensimmäisen kerran pysähdyin 1. Kinahmin jälkeiseen huoltoon, joka on aika tarkkaan puolessa välissä matkaa. Aikaa lähdöstä oli kulunut n. 1h 45min. Siihen asti ajo oli kulkenut kuin unelma. Huollon jälkeen lähdin ajamaan pitkää hiekkatie pätkää reipasta vauhtia ja siinähän kävi sitten niin, että siinä vaiheessa, kun alkoi taas polku, reidet oli hapoilla ja vauhti tyssäsi samantien. Reisissä hapokas olotila jatkui ja pian alkoi jaloissa tunne, että kohta kramppaa. No, yritys etenemiseen jatkui, mutta noin 35 km kohdalla alkoi jalat sitten kramppailemaa. Ensimmäiset krampit tuli yläreisiin, mutta viimeiset 15-20 km kramppeja tuli ylä- ja alareisiin sekä pohkeisiin aina kun yritti vähän lisätä vauhtia. Loppumatkan tavoitteeksi tuli sitten maaliinpääsy. Kieltämättä vähän aina välillä ketutti, kun joutui pysähtymään polun varteen odottamaan, että krampit poistuu tai kun joutui työntämään mäkiä ylös, mitkä viime vuonna meni kevyesti ajamalla. Yllättävän vähän porukkaa meni kuitenkin ohi silloin, kun jouduin seisomaan polun vieressä.

Maaliin kuitenkin pääsin ajassa 4.20.59 ja sijoitus oli 270. Aika oli viime vuotista puoli tuntia parempi ja sijoitus parani noin 80 sijalla.

719523.jpg

719524.jpg

719525.jpg

Aika mutanen keikka oli tänä vuonna ja sen myötä raskaampi. Oli muuten kivikko aika paljon paremmin näkyvissä kuin viime vuonna.
719530.jpg

719548.jpg

Toiset oli vähän vähemmän väsyneempiä maaliin tullessa kuin toiset.
719534.jpg

719545.jpg

Jälkipelit alkoi heti majoitukseen saavuttua.
719550.jpg

719552.jpg

719553.jpg

Sen verta rankka kierros oli tällä kertaa, että ei oikein keppana juopottelu tällä kertaa oikein kiinnostanut. Ja toisaalta iltaohjelmakin oli sen verran kiinnostava, että nukkuminen oli paras vaihtoehto.

Mukavaa oli ja seuraavaan kertaan ei tällä kertaa ehkä tarvitse odottaa vuotta... Ihan ulkomaille pitäs mennä ajamaan.

Sen vuoksi tuli sitten tänään aloitettua pyöräily uudestaan :-) 27 kilsaa lykyllä käynnin aikana tuli kilometrejä mittariin.