Tänään oli jo Tour de Joensuu III, toinen mihin itse osallistuin. Tourille osallistui yhteensä 12 maastopyöräilijää, mikä on ilmeisesti suurin osallistuja määrä samalle lenkille n. 10 vuoteen :o. Lenkki lähti Utrasta suunnaten kohti utranharjua. Siellä ajettiin aluksi tunnin kestänyt siirtymä kohti Lehmoa, josta ajeltiin Marjosärkkien/Kyyrönsuon läpi lykylle. Tuo kyyrönsuon alue oli täysin uutta minulle ja sen verran "polkurikkaalta" näytti, että sinne pitää mennä toistekin.

Lykylle tullessa alkoi satamaan vettä ja se latisti tunnelmaa aika rajusti. Lykyllä pidetyltä tauolta 8 pyöräilijää lähti kotiin ja loput neljä, minä muiden muassa, suuntasi kohti Noljakan takamaita. Noljakassa oli jo aika liukasta, koska kiviä ja juuria oli poluilla kohtuullisesti ja märällä kelillä ei ainakaan meikäläisen rengas niissä pidä. Noljakasta mentiin sitten siilaisen metsikköön ja sielläkin oli muutama sellainen polku, jota en ole ajanut tätä ennen ollenkaan tai moneen vuoteen. Vois taas sielläkin käydä joskus ajamassa, jos on joku kerta aikaa vain pikapyrähdykselle.

Siilaiselta ajelin sitten kotiin litimärkänä... Pitäs ehkä jonkunlaista sadesuojaa hankkia.. Matkaa tuli 49,8 km ja aikaa meni reissussa 4 tuntia, mistä 3h 20min ajamiseen.

Kuviakin on toivottavasti vielä tulossa. Alkaa olla jo ihan mukavan näköinen letka metsässä tällä osallistuja määrällä.